Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çarşaf ütülemek

Rüyada beyaz çarşaf ütülemek

Rüyada beyaz çarşaf ütülemek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada beyaz çarşaf ütülemek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, iş ya da yatırımı halletmesi için güvendiğiniz bir kişiyi görevlendirdiyseniz maddi sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz çarşaf ütülemek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çarşaf ütülemek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz bez ütülemek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz gömlek ütülemek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz pantolon ütülemek arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, özgüveninin yerine geleceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada pantolon ütülemek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına inanılır.

Rüyada başkasının elbisesini ütülemek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada takım elbise ütülemek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments