Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkanmak ve keselenmek

Rüyada yıkanmak ve keselenmek

Rüyada yıkanmak ve keselenmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, bol kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıkanmak ve keselenmek gördüyseniz:

  • Neden bazı anlaşmaların veya sağlanan barış ortamının aniden ortadan kalktığını ya da yeni düzenlemeler getirildiğini sorgulayabilirsiniz.

Rüyada hamama gidip keselenmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamamda yıkanmak keselenmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada banyoda keselenmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalettir.

Rüyada yıkanmak ve keselenmek üzüntülü günler yaşanacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın keseleri görmek yükseldikçe yükseleceğine, doğru yatırımlar yapacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada yıkanıp keselenmek gerçeklere yüz çevrileceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıkanmak keselenmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamamda keselenmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments