Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın keseleri görmek

Rüyada altın keseleri görmek

Rüyada altın keseleri görmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına delalettir.

Rüyada altın keseleri gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu belli bir çizgide tutmanız gerekiyor.

Rüyada altın keseleri görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamamda yıkanmak keselenmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkanmak keselenmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, geçim derdi çekeceğine inanılır.

Rüyada hamamda keselenmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada banyo yapmak keselenmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamama gidip keselenmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada banyoda keselenmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada yıkanıp keselenmek şöhret ve hayır getireceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments