Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamamda keselenmek

Rüyada hamamda keselenmek

Rüyada hamamda keselenmek yardımın alınacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamamda keselenmek gördüyseniz:

  • Siz kadınsanız duygusal ilişkilerde şanssızsınız.

Rüyada hamamda yıkanmak keselenmek eski bir davanın tekrar açılacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada hamamda keselenmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına işaret eder.

Rüyada hamama gidip keselenmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada yıkanmak keselenmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına işarettir.

Rüyada banyo yapmak keselenmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada yıkanmak ve keselenmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın keseleri görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıkanıp keselenmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments