Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkanmak keselenmek

Rüyada yıkanmak keselenmek

Rüyada yıkanmak keselenmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, bol nimete kavuşacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıkanmak keselenmek gördüyseniz:

  • Sizinle ortak planlar yapmaktan keyif alan kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada yıkanıp keselenmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına yorulur.

Rüyada hamamda keselenmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada biri tarafından keselenmek her zaman hürmet göreceğine, hayırlı işlere imza atacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamamda yıkanmak keselenmek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine rivayet eder.

Rüyada yıkanmak keselenmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada altın keseleri görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada banyoda keselenmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, işinde verimsiz olacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada hamama gidip keselenmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments