Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamamda yıkanmak keselenmek

Rüyada hamamda yıkanmak keselenmek

Rüyada hamamda yıkanmak keselenmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada hamamda yıkanmak keselenmek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyler varsa başkalarını beklemeden siz yapmalısınız.

Rüyada hamama gidip keselenmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamamda yıkanmak keselenmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamamda keselenmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine inanılır.

Rüyada yıkanmak keselenmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada banyoda keselenmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine alamet eder.

Rüyada altın keseleri görmek mutluluktan havalara uçacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biri tarafından keselenmek bundan hayır göreceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada banyo yapmak keselenmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments