Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkanıp keselenmek

Rüyada yıkanıp keselenmek

Rüyada yıkanıp keselenmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, işlerinin iyi gideceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıkanıp keselenmek gördüyseniz:

  • Aile üyeleri, iş arkadaşları veya meslektaşlarla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Rüyada banyoda keselenmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıkanmak keselenmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada hamamda keselenmek zor durumda bırakacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, kar sağlayacağına inanılır.

Rüyada biri tarafından keselenmek emeklerinin karşılığını göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkanıp keselenmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada banyo yapmak keselenmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına tabir olunur.

Rüyada hamamda yıkanmak keselenmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, kazanç kapılarının kapanacağına inanılır.

Rüyada hamama gidip keselenmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, yani babasına benzeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments