Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyoda keselenmek

Rüyada banyoda keselenmek

Rüyada banyoda keselenmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada banyoda keselenmek gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız ya da tanıdığınız kişiler belli konularda hassasiyetlerini yitiriyor olabilirler.

Rüyada banyoda keselenmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, hayatının daha kolay olacağına işaret etmektedir.

Rüyada banyo yapmak keselenmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıkanıp keselenmek çok mutlu olunacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamamda keselenmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine işarettir.

Rüyada hamama gidip keselenmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada biri tarafından keselenmek eşlerin boşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine alamet eder.

Rüyada yıkanmak ve keselenmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada altın keseleri görmek çaresiz durumlara düşeceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments