Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından keselenmek

Rüyada biri tarafından keselenmek

Rüyada biri tarafından keselenmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, sorununu kolayca çözeceğine delalettir.

Rüyada biri tarafından keselenmek gördüyseniz:

  • Konuklarınızı evinizde ağırlamanız maddi açıdan dışarıda ağırlamanızdan daha ekonomik olabilir.

Rüyada biri tarafından keselenmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada banyoda keselenmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada banyo yapmak keselenmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine işaret eder.

Rüyada altın keseleri görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıkanmak keselenmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamama gidip keselenmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına alamet eder.

Rüyada hamamda keselenmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada yıkanmak ve keselenmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments