Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkanmak için yer aramak

Rüyada yıkanmak için yer aramak

Rüyada yıkanmak için yer aramak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, ticaretinin de hızlanacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına işarettir.

Rüyada yıkanmak için yer aramak gördüyseniz:

  • Rahatlamaya ihtiyacınız var.

Rüyada bir yeri aradığını görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına rivayet eder.

Rüyada bi yer aramak zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendine mezar yeri aramak moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada yatacak yer aramak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada mezar yeri aramak elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına inanılır.

Rüyada yer aramak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine delalettir.

Rüyada abdest alacak yer aramak bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada namaz kılmaya yer aramak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments