Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatacak yer aramak

Rüyada yatacak yer aramak

Rüyada yatacak yer aramak işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, hem hayatının kurtulacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, çok zor günler geçirileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına alamet eder.

Rüyada yatacak yer aramak gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlere katılımınız arttıkça farklı konulardaki ilerlemenizde hızlanabilir veya önünüzde farklı olanaklar oluşabilir.

Rüyada yatacak yer aramak bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret eder.

Rüyada yer yatağında yattığını görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, borçlarının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada yere yatarak ağlamak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, çok büyük adımlar atacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada yere yattığını görmek işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada yatacak yer bulamamak verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılmaya yer aramak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine işarettir.

Rüyada gideceği yeri aramak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada namaz kılacak yer aramak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments