Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar yeri aramak

Rüyada mezar yeri aramak

Rüyada mezar yeri aramak hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, kısmetinin bollaşacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, başarılı bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar yeri aramak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi engellemeye çalışan ya da yavaşlatan kişiler olabilir.

Rüyada kendine mezar yeri aramak kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına alamet eder.

Rüyada mezar yeri aramak hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada banyo yapacak yer aramak sermayesini riske etmeyeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılmak için yer aramak işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılmaya yer aramak çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bi yer aramak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada namaz için yer aramak sorunlarının biteceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gideceği yeri aramak böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments