Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri aradığını görmek

Rüyada bir yeri aradığını görmek

Rüyada bir yeri aradığını görmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yeri aradığını gördüyseniz:

  • İsteklerinizin anlaşılmasını beklemek yerine, bizzat kendiniz dile getirin.

Rüyada namaz için yer aramak elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendine mezar yeri aramak her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına rivayet eder.

Rüyada abdest alacak yer aramak böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, dileklerin kabul olacağına yorulur.

Rüyada namaz kılmaya yer aramak çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada kalacak yer aramak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, şansının yaver gideceğine, elinin kolunun bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatacak yer aramak bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, hasret çekenlerin buluşacağına delalettir.

Rüyada namaz kılmak için yer aramak iş sahibi olunacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıkanmak için yer aramak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments