Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz kılmaya yer aramak

Rüyada namaz kılmaya yer aramak

Rüyada namaz kılmaya yer aramak şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine işarettir.

Rüyada namaz kılmaya yer aramak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bağlantı kurmadan önce ilişkinin son olarak ne durumda bırakıldığını hatırlamanızda fayda var.

Rüyada namaz kılmaya yer aramak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılacak yer aramak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada namaz kılmak için yer aramak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına delalet eder.

Rüyada namaz için yer aramak ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kılarken yere düşmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, kasasının ağırlaşacağına tabir olunur.

Rüyada namaz kılınan yer görmek işlerin daha kötüleşeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına delalet eder.

Rüyada namaz kılacak yer bulamamak varlıklı kimse olacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına inanılır.

Rüyada namaz kılınan yeri temizlemek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments