Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer aramak

Rüyada yer aramak

Rüyada yer aramak yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yer aramak gördüyseniz:

  • Duygusal konular moralinizi bozabilir.

Rüyada namaz kılmak için yer aramak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine işaret eder.

Rüyada kendine mezar yeri aramak kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yeri aradığını görmek külfetinin ve yükünün artacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yer aramak bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkanmak için yer aramak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sıçacak yer aramak ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz için yer aramak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdest alacak yer aramak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments