Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papatya topladığını görmek

Rüyada papatya topladığını görmek

Rüyada papatya topladığını görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, çok hayır duası alacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada papatya topladığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldan uzak hareketleri nedeniyle olayların dışında kalırsanız, belli düzenlemeleri onarmaya çalışabilirsiniz.

Rüyada beyaz papatya toplamak dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine yorulur.

Rüyada sarı papatya toplamak problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada papatya toplamak birçok sıkıntıya iyi geleceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada papatya topladığını görmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada saçta papatya görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına delalet eder.

Rüyada sarı renkli papatya görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada papatya tarlası görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada saça papatya takmak işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments