Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik çimen görmek

Rüyada yeşillik çimen görmek

Rüyada yeşillik çimen görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine delalet eder.

Rüyada yeşillik çimen gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak asmamalı veya planlarınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada yeşil çimene oturmak komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çayır çimen görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sorunlarını teker teker aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çimene basmak maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Rüyada yeşil çimenler içinde görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çimen toplamak çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada yeşil çimende yatmak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, uzun yıllar yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeşil çimende yürümek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çimen biçmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments