Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çimenler içinde görmek

Rüyada yeşil çimenler içinde görmek

Rüyada yeşil çimenler içinde görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına inanılır.

Rüyada yeşil çimenler içinde gördüyseniz:

  • Evde veya yakın çevrenizde olan biten şeyleri onaylamıyor olabilirsiniz.

Rüyada yeşil çimenler içinde görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalettir.

Rüyada evin içinde çimen görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çimene basmak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil çimen koparmak keyfinin yerine geleceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşillik ve çimen görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine delalettir.

Rüyada yeşil çimen görmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, başarı ve zenginlik getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çimen biçmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çimen toplamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments