Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çimen biçmek

Rüyada yeşil çimen biçmek

Rüyada yeşil çimen biçmek gönül kapılarının açılacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, borçların biteceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çimen biçmek gördüyseniz:

  • Sizi aşırı harcamalara iten veya bazı şeyleri hafife almanıza neden olan kişiler olabilir.

Rüyada yeşil çimen biçmek rahat ve güzel günler geçireceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek biçmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil otları biçmek garanti olacak bir yer edineceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan biçmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşillik biçmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ekini biçmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ekin biçmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, başarısının düşeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına tabir olunur.

Rüyada yeşil çayır biçmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments