Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çimlerde yatmak

Rüyada yeşil çimlerde yatmak

Rüyada yeşil çimlerde yatmak ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, tatsızlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çimlerde yatmak gördüyseniz:

  • Sizi korkutmak isteyen insanların dedikoduların maruz kalabilirsiniz.

Rüyada yeşil çimlerde yatmak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına yorulur.

Rüyada yeşil çim görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, işlerinin gerileyeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeşil çimlerde koşmak yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil çimlerde oturmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada yeşil çimlerde yürümek işini kaybedeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada yeşillik çim görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çim alan görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, zorlukları aşacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine delalettir.

Rüyada yeşil çimlere basmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments