Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik alanda gezmek

Rüyada yeşillik alanda gezmek

Rüyada yeşillik alanda gezmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada yeşillik alanda gezmek gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayirması olasıdır.

Rüyada yeşillik alanda gezmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil alanda gezmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada ormanlık alanda gezmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil alanda piknik yapmak çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada yeşil alan ve su görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bir alanda koşmak hoş olaylar yaşayacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çim alan görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil düz alan görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments