Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil düz alan görmek

Rüyada yeşil düz alan görmek

Rüyada yeşil düz alan görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, kırgınların barışacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, desteksiz kalacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, daima secde ve şükür edeceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil düz alan gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersizlikleri veya kusurları olan kişileri yönlendirmemeniz hiç farkında olmadan kendiniz için güzel şeyler yapıyor olmanız anlamına gelebilir.

Rüyada yeşil düz alan görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işaret eder.

Rüyada düz alan görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada düz yeşil ova görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada düz yeşillik görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeşillik bir alan görmek dertleşerek moral bulacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil alanı sulamak uzun bir ömre sahip olunacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçlı yeşil alan görmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına delalet eder.

Rüyada yeşillik yeşil alan görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments