Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil alanda piknik yapmak

Rüyada yeşil alanda piknik yapmak

Rüyada yeşil alanda piknik yapmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, haksızlık yapmayacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada yeşil alanda piknik yapmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırların ileride pişmanlık duyabileceğiniz hatalar yaptırmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada yeşil alanda piknik yapmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada yeşil piknik alanı görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine delalettir.

Rüyada yeşillikte piknik yapmak kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine yorulur.

Rüyada piknik alanı görmek hayırlı yollara gireceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada gece piknik yapmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada dağda piknik yapmak aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, eskisinden de iyi olacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine delalet eder.

Rüyada kırda piknik yapmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle piknik yapmak sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments