Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil alanda gezmek

Rüyada yeşil alanda gezmek

Rüyada yeşil alanda gezmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil alanda gezmek gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz romantizmi veya romantik fırsatları da arttırabilir.

Rüyada yeşillik alanda gezmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına yorulur.

Rüyada yeşil alanda gezmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ormanlık alanda gezmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, sözleri tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bir alan görmek ayağının tökezlemeyeceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük yeşil alan görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, bereketli işlere gireceğine işarettir.

Rüyada yeşil alanda oturmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına alamet eder.

Rüyada yeşil alan ve deniz görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşillik alanda koşmak kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, zamanının boşa gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments