Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ormanlık alanda gezmek

Rüyada ormanlık alanda gezmek

Rüyada ormanlık alanda gezmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına işaret eder.

Rüyada ormanlık alanda gezmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerden uzak olmanız gerekiyor.

Rüyada ormanlık alanda gezmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına işaret eder.

Rüyada ormanlık alanda kaybolmak itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ormanlık alanda koşmak yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, aşama göstermeyeceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada ormanlık alan görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine işaret eder.

Rüyada ormanlık alanda bulunmak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine delalettir.

Rüyada yeşillik alanda gezmek istediği herşeye sahip olacağına, işlerine yeni işler katacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada yeşil alanda gezmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gece ormanda gezmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments