Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşilli beyazlı elbise giymek

Rüyada yeşilli beyazlı elbise giymek

Rüyada yeşilli beyazlı elbise giymek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, yeni alanlara yöneleceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşilli beyazlı elbise giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavsiyelerine kulak vermeniz gerekiyor.

Rüyada yeşil beyaz elbise giymek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ve beyaz elbise giymek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yeşil elbise giymek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşilli beyazlı elbise giymek günlerinin güzelleşeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ve yeşil elbise giymek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstünde yeşil elbise giymek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına işarettir.

Rüyada mavi ve yeşil elbise giymek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işarettir.

Rüyada düğünde yeşil elbise giymek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, kötü düşmana, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments