Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve yeşil elbise giymek

Rüyada beyaz ve yeşil elbise giymek

Rüyada beyaz ve yeşil elbise giymek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, kafasını rahatlatacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ve yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Dekorasyon, taşınma ya da çevreyi güzelleştirme eğilimi size iyi gelse de, cüzdanı zorlayabilir.

Rüyada yeşil ve beyaz elbise giymek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine inanılır.

Rüyada yeşilli beyazlı elbise giymek işlerin artacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz yeşil elbise giymek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil beyaz elbise giymek maddi olanaklarının artacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kalp kırıklığına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ve yeşil elbise giymek kendi geleceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada çağla yeşili elbise giymek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yeşil elbise giydiğini görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına inanılır.

Rüyada yeşil bir elbise giymek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments