Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ve beyaz elbise giymek

Rüyada yeşil ve beyaz elbise giymek

Rüyada yeşil ve beyaz elbise giymek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yeşil ve beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar ya da geri dönüşler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz yeşil elbise giymek güzel ve mutlu günler görüleceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yeşil beyaz elbise giymek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz ve yeşil elbise giymek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada yeşil ve beyaz elbise giymek alacaklıların kapısını aşındıracağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada yeşilli beyazlı elbise giymek rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalettir.

Rüyada yeşil uzun elbise giymek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine işaret eder.

Rüyada kızının yeşil elbise giydiğini görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saten yeşil elbise giymek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, ister istemez çok üzüleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments