Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünde yeşil elbise giymek

Rüyada üstünde yeşil elbise giymek

Rüyada üstünde yeşil elbise giymek durulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada üstünde yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Sağlık olarak şu aralar aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz.

Rüyada üstünde yeşil elbise giymek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, de rahatının yerine geleceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına inanılır.

Rüyada kendi üstünde beyaz elbise giymek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin üstünde kırmızı elbise giymek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, makamından olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada üstünde beyaz elbise giymek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin üstünde yeşil elbise görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil taşlı elbise giymek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil yeni elbise giymek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına alamet eder.

Rüyada yeşil ameliyat elbisesi giymek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, büyük başarılar elde edeceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments