Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde yeşil elbise giymek

Rüyada düğünde yeşil elbise giymek

Rüyada düğünde yeşil elbise giymek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, haberler alacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada düğünde yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Sağlık başlıklı konulara zaman ayırmanız gerekebilir.

Rüyada düğünde yeşil elbise giymek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine alamet eder.

Rüyada düğünde beyaz elbise giymek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğününde siyah elbise giymek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğünde kırmızı elbise giymek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, zenginliğinin süreceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde elbise giymek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine işarettir.

Rüyada düğünde yeşil giymek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saten yeşil elbise giymek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, yeni bir ortama gireceğine, kazancın yarı yarıya artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil elbise giymek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments