Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil beyaz elbise giymek

Rüyada yeşil beyaz elbise giymek

Rüyada yeşil beyaz elbise giymek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada yeşil beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Bazı iş girişimlerinizi ilerletmek, şekillendirmek ya da bazı hedeflerinize ulaşabilmek için alışılmadık yollar deneyebilirsiniz.

Rüyada beyaz yeşil elbise giymek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ve yeşil elbise giymek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşilli beyazlı elbise giymek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada yeşil ve beyaz elbise giymek daha fazla kazanç getireceğine, özel hayatının renkleneceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil beyaz elbise giymek iş sahibi olunacağına, yaşananları unutturacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin yeşil elbise giydiğini görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hayallere kavuşulacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına rivayet eder.

Rüyada üstünde yeşil elbise giymek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına tabir olunur.

Rüyada yeni yeşil elbise giymek her şeyin durağan şekilde süreceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments