Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi ve yeşil elbise giymek

Rüyada mavi ve yeşil elbise giymek

Rüyada mavi ve yeşil elbise giymek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, büyük çaba sarfedeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi ve yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Yanlışlarınızı ya da hatalarınızı inkar etmemenizde veya sorumluluklarınızı ihmalden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada yeşil mavi elbise giymek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi ve yeşil elbise giymek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına işaret eder.

Rüyada mavi beyaz elbise giymek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet eder.

Rüyada mavi taşlı elbise giymek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, onlara hayrının dokunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saks mavisi elbise giymek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine delalettir.

Rüyada başkasının mavi elbise giymek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, kötü günler için daima kenarda para tutacağına tabir olunur.

Rüyada mavi abiye elbise giymek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada mavi elbise giymek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments