Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil siyah zeytin görmek

Rüyada yeşil siyah zeytin görmek

Rüyada yeşil siyah zeytin görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil siyah zeytin gördüyseniz:

  • Sormanız durumunda istediğiniz yardımı alabilirsiniz.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin yemek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ve siyah zeytin yemek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, yoksul için zenginliğe yorulur.

Rüyada yeşil siyah zeytin görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine delalet eder.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin görmek herkesin rahat edeceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin ve siyah zeytin görmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ve siyah zeytin görmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalında siyah zeytin görmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına delalettir.

Rüyada siyah zeytin topladığını görmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments