Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah zeytin topladığını görmek

Rüyada siyah zeytin topladığını görmek

Rüyada siyah zeytin topladığını görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah zeytin topladığını gördüyseniz:

  • Hayal alemine dalmak sizi gerçeklerden uzaklaştırıp zarar görmenize neden olabilir.

Rüyada ağaçtan siyah zeytin toplamak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah zeytin toplamak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada siyah zeytin topladığını görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine alamet eder.

Rüyada zeytin toplamak ve yemek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına yorulur.

Rüyada dalından yeşil zeytin toplamak onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, zorlukların son bulacağına delalet eder.

Rüyada zeytin topladığını görmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta zeytin toplamak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ele geçen paranın daha da artacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına alamet eder.

Rüyada zeytin ağacından zeytin toplamak yanlış anlaşılacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments