Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ve siyah zeytin yemek

Rüyada yeşil ve siyah zeytin yemek

Rüyada yeşil ve siyah zeytin yemek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ve siyah zeytin yemek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızı takdir edebilirsiniz veya tekrar iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada yeşil ve siyah zeytin yemek geçiminin daha kolay hale geleceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin yemek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil zeytin ve siyah zeytin görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil siyah zeytin görmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ve siyah zeytin görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, geçim derdinin olmayacağına alamet eder.

Rüyada siyah zeytin yemek görmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada siyah zeytin ve ekmek yemek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments