Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve yeşil zeytin yemek

Rüyada siyah ve yeşil zeytin yemek

Rüyada siyah ve yeşil zeytin yemek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin yemek gördüyseniz:

  • Maddi yardımlarda bulunmak için doğru zaman olmayabilir.

Rüyada yeşil ve siyah zeytin yemek malının artmasını sağlayacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin yemek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil ve siyah zeytin görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, bol para kazanacağına inanılır.

Rüyada yeşil siyah zeytin görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin ve siyah zeytin görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalet eder.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin görmek hastalıklarının azalacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına yorulur.

Rüyada siyah zeytin yemek görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına işarettir.

Rüyada tuzlu siyah zeytin yemek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments