Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah iri zeytin görmek

Rüyada siyah iri zeytin görmek

Rüyada siyah iri zeytin görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah iri zeytin gördüyseniz:

  • İddiacı kişilerin tavırlarını yararınıza kullanabilirsiniz.

Rüyada iri siyah zeytin görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına tabir olunur.

Rüyada siyah iri zeytin görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına yorulur.

Rüyada iri siyah zeytin yemek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada iri zeytin yemek isabetli adımlar atılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri yeşil zeytin görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına delalettir.

Rüyada iri zeytin görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Rüyada iri iri zeytin görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada iri siyah fare görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments