Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil büyük yılan görmek

Rüyada yeşil büyük yılan görmek

Rüyada yeşil büyük yılan görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil büyük yılan gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı bazı noktaların üzerinde durarak ya da karşı tarafın hassas noktalarına dokunarak yapmanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada büyük yeşil yılan görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük yeşil yılan görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, işe giren herkesin kalkınacağına yorulur.

Rüyada büyük ve yeşil yılan görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, yeni bir ortama girileceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada yeşil ve büyük yılan görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, uygulayacağına delalettir.

Rüyada yeşil büyük yılan görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya rivayet etmektedir.

Rüyada büyük uçan yılan görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, kısa süre içinde engelleneceğine delalet eder.

Rüyada küçük ve büyük yılan görmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, işinin ehli olacağına yorulur.

Rüyada büyük yılan beslemek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments