Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü yeşil yılan görmek

Rüyada ölü yeşil yılan görmek

Rüyada ölü yeşil yılan görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına inanılır.

Rüyada ölü yeşil yılan gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz güçleniyor.

Rüyada ölü yeşil yılan görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına delalettir.

Rüyada yeşil yılanla oynamak hayal kırıklığına düşeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş yeşil yılan görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada yatakta yeşil yılan görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, de elinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada yavru yeşil yılan görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman yeşil yılan görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına yorulur.

Rüyada suda yeşil yılan görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, çok daha iyi günler göreceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine delalettir.

Rüyada iki başlı yeşil yılan görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments