Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yılanı öldürmek

Rüyada yeşil yılanı öldürmek

Rüyada yeşil yılanı öldürmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, yeni bir çevre edinileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yılanı öldürmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar sorunları çözümlemek için girişimlerde bulunacak olsanız bile şansınız sizden yana olmayacak.

Rüyada yeşil yılanı öldürmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil yılan öldürmek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil yılan öldürdüğünü görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah yeşil yılan görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı yeşil yılan görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, kötü kişilere yakın olacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yılanı evde görmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ve yeşil yılan görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, her istediğini elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada suda yeşil yılan görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments