Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yılan öldürmek

Rüyada yeşil yılan öldürmek

Rüyada yeşil yılan öldürmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil yılan öldürmek gördüyseniz:

  • Fırsatlar söz konusu olsa da, pek çoğu henüz tam olarak hazır görünmüyor.

Rüyada yeşil yılanı öldürmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, kendi bildiğini okuyacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yılan öldürdüğünü görmek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada yeşil yılan öldürmek iyiliklerden yüz çevirmeye, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil su yılanı görmek kısmetlerin azalacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yılanı evde görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yılan yemek çok büyük bir çalışma yapılacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil siyah yılan görmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments