Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yeşil yılan görmek

Rüyada suda yeşil yılan görmek

Rüyada suda yeşil yılan görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda yeşil yılan gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmanız sonucunda olaylar sizi engelleyebilir.

Rüyada suda yeşil yılan görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suda yılan görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada akan suda yılan görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada suda yüzerken yılan görmek işlerin kara geçeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine delalet eder.

Rüyada yılanı suda boğmak kazancın az da olsa yitirileceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada suda yılan tutmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada suda büyük yılan görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda beyaz yılan görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments