Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı yeşil yılan görmek

Rüyada sarı yeşil yılan görmek

Rüyada sarı yeşil yılan görmek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayatının da düzene gireceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, isteklerinize kavuşacağınıza, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı yeşil yılan gördüyseniz:

  • Daima dikkatli olmalısınız.

Rüyada sarılı yeşilli yılan görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil sarı yılan görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına tabir olunur.

Rüyada sarı yeşil yılan görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ve sarı yılan görmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, dünya malı elde edeceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı ve yeşil yılan görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada ölü sarı yılan görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına yorulur.

Rüyada sarı yılanı öldürmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, çevrenizden takdir görmeye, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kobra yılanı görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments