Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yapraklı tütün görmek

Rüyada yeşil yapraklı tütün görmek

Rüyada yeşil yapraklı tütün görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, en yüksek makamlara oturacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı tütün gördüyseniz:

  • Bir rekabet ortamı ya da mücadele gerektiren bir durum yeni arkadaşlık ilişkilerine ya da yeteneklerinizi göstermenize olanak sağlayacak bir fırsata olanak tanıyabilir.

Rüyada yeşil yapraklı tütün görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, aşının da çoğalacağına, işinin gücünün de rast gideceğine delalettir.

Rüyada yeşil tütün yaprağı görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaprak tütün görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, rızkından olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil tütün görmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Rüyada yeşil tütün dizmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada yeşil tütün görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil tütün kırmak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, donatacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil tütün toplamak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments