Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tütün kırmak

Rüyada yeşil tütün kırmak

Rüyada yeşil tütün kırmak duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil tütün kırmak gördüyseniz:

  • Bazen şüpheci kişi pozisyonunda olmak yanlış yapan kişi olmaktan daha iyidir.

Rüyada yeşil tütün kırmak dertlerinin çarelerine kavuşacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tütün kırmak her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada tütün kırmak sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tütün kırmak görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine inanılır.

Rüyada yeşil yapraklı tütün görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına inanılır.

Rüyada yeşil tütün tarlası görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada yeşil tütün görmek rahata erileceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza işaret eder.

Rüyada yeşil tütün görmek içsel güvensizliklerinize, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments