Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tütün görmek

Rüyada yeşil tütün görmek

Rüyada yeşil tütün görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tütün gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarını veya fikirleri paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz veya yeni şeyler denemeniz iniş çıkışlı durumlarla baş etmenize yardım edebilir.

Rüyada yeşil tütün toplamak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada yeşil yapraklı tütün görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına delalettir.

Rüyada yeşil tütün dizmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulur.

Rüyada yeşil tütün kırmak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil tütün tarlası görmek de rahatının yerine geleceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sıkıntıların azalacağına işaret eder.

Rüyada yeşil tütün yaprağı görmek geçim derdine düşeceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına işarettir.

Rüyada tarlada yeşil tütün görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil tütün görmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments