Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaprak tütün görmek

Rüyada yaprak tütün görmek

Rüyada yaprak tütün görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, büyük işlere girileceğine, afiyette giden düzeninden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaprak tütün gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paraya çevirebilirsiniz.

Rüyada yeşil tütün yaprağı görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine rivayet eder.

Rüyada yaprak tütün görmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı tütün görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına inanılır.

Rüyada yeşil tütün toplamak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına inanılır.

Rüyada kurumuş tütün görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada kuru tütün görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına delalettir.

Rüyada tarlada tütün toplamak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine delalettir.

Rüyada yeşi tütün görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments