Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tütün yaprağı görmek

Rüyada yeşil tütün yaprağı görmek

Rüyada yeşil tütün yaprağı görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine delalettir.

Rüyada yeşil tütün yaprağı gördüyseniz:

  • Sürekli fikir değiştirmeniz durumunda size baskı uygulayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil yapraklı tütün görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil tütün yaprağı görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada yaprak tütün görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil tütün dizmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, gelişim içine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil tütün tarlası görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada yeşil tütün görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil tütün toplamak belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil tütün kırmak her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments