Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda yeşil yaprak görmek

Rüyada saksıda yeşil yaprak görmek

Rüyada saksıda yeşil yaprak görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, eşi ile problemler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil yaprak gördüyseniz:

  • Belli konular belli bir ilerleme süreci içinde gelişme göstereceğe benziyor.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, deniz aşırı işler yapılacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıda yeşil yaprak görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil ağaç görmek rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, zenginlik kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil saksı görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına tabir olunur.

Rüyada saksıda yeşil domates görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına işarettir.

Rüyada yeşil saksı çiçekleri görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments