Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor ve yeşil renk görmek

Rüyada mor ve yeşil renk görmek

Rüyada mor ve yeşil renk görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada mor ve yeşil renk gördüyseniz:

  • Dürüst olmakta zorlanacağınız durumlar varsa bazı konu veya kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Rüyada mor ve yeşil renk görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ve mor renk görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor renkli gelinlik görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalet eder.

Rüyada mor renk cüzdan görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık mor renk görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mor renk halı görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renk ev görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada mor renk perde görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments